top of page
Ürünlerimiz

Yazıcı Kiralamanın Faydaları Nelerdir?

Araç kiralamanın yararları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz; ancak, kiralamaların, yazıcılar da dahil olmak üzere ofis ekipmanları için bir seçenek olarak sunulduğunun farkında olmayabilirsiniz.



Kiralık Yazıcı

Yazıcılar, özellikle de fotokopi, faks ve tarama yapan daha büyük birimler, pahalı bir iş satın alımı yapmanıza sebep olabilir.

Ardından, yinelenen mürekkep ve toner maliyetleri de vardır- onarımlardan bahsetmeyin.

Bu faktörler göz önünde bulundurulduğunda, bir sonraki yazıcı kiralama’yı tercih etmek akıllıca bir iş kararı olabilir.

Tasarruf

Yazıcı Kiralama, tasarruf yapmak isteyen ve başlangıç aşamasında zorlanan işletmelere bir avantaj sağlar.

Bunun nedeni, bir yazıcıyı kiraladığınızda, bir çok işletmenin karşılayamayacağı ya da üstünden gelemeyeceği büyük bir ön ödeme yerine, kontratın uzunluğu boyunca aylık taksitler halinde ödeyeceksiniz.

Ve tam olarak bir satın almada olduğu gibi, işletmeler de bir vergi indirimi olarak bir yazıcı kiralama maliyetini yazabilirler.

Bakım

Birisine güvenmek zorunda kalan herkesin bildiği gibi, yazıcılar parçalanmaya eğilimlidir ve onların onarımı masraflı olabilir.

Çoğu zaman, kiralanan yazıcılar, kira sözleşmesiyle inşa edilen bakım ve onarım planları ile birlikte gelir ve kiralanan araçlarla gelen yol yardımı planları gibi, hiçbir ek ücret ödemeden gerekli onarımlar yapılır.

Güncellemeler

Bir yazıcı alırsanız, sonunda modası geçmiş veya verimsiz olur ve değiştirilmesi gerekir.

Bu da yazıcı kiralama’nın uzun vadede etkin bir maliyet çözümü olduğunu diğer bir nedenidir: Yazıcı Kiralama, ekipmanlarınızı kiralama şartlarınız sona erdiğinde ve yeni ekipmanın kullanılabilir hale gelmesi için size fırsat sunar.

Bu, işinizin daha verimli çalışmasına yardımcı olur, çünkü her iki yılda bir en son ve en büyük ofis ekipmanına sahip olabilirsiniz.


Yazıcı Kiralama Hizmeti

Yaşam Sonu Yok

Tüm ofis ekipmanı verimli bir kullanım ömrüne sahiptir ve nihayetinde yazıcınız kullanım ömrünü tüketecektir. Yazıcıya sahip olduğunuzda, bozulduğunda makineyle ne yapacağınızı iyi bir şekilde anlamanız gerekir.

Elektroniklerin atılmasına ilişkin mevzuat, eski yazıcıların elverişsiz ve muhtemelen maliyetli bir şekilde ortadan kaldırılmasını sağlayabilir. Ama kiralık yazıcıyla, bunlardan uzaktasınız. Tek yapmanız gereken, anlaşmanın sonunda yazıcıyı kiralama şirketine iade etmek.

53 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Instant Call/Arama

(0532) 294 83 13

bottom of page