top of page
Ürünlerimiz

Yazıcı Kiralamak İçin En Önemli Nedenler

B.M. Büro Makineleri Olarak Finansal Kiralama da Avantajlı Seçenekler Sunuyoruz.

1. Risk Yok

Herhangi bir zamanda, performansımızdan veya fotokopi makinenizden memnun kalmazsanız, cezanız olmadan hizmetinizi iptal edebilirsiniz. Aylık sözleşmemiz, ihtiyaçlarınız değiştikçe programınızı yükseltebilir veya değiştirebilirsiniz. 3 veya 5 yıllık sözleşme yoktur, ya da erken fesih ücreti ödemezsiniz.


Yazıcı Kiralama  Hizmeti

2. Her şey Dahil

Fotokopi makinesi, yazıcılar, tüm servis, sarf malzemeleri ve parçalar.


3. Fotokopi makineleri yapılandırılabilir

Otomatik Besleyici, Dubleks, Sıralayıcı ve Zımba Sıralayıcısı ile. Hızlı teslimat için stokta her boyutta fotokopi makinesi var. Yeni ve 2. El ürünler mevcuttur.


4. Esnek bir kiralama programı

İşletmenizin ihtiyacı değiştikçe aylık kopya hacminizi değiştirmenize olanak tanır. Bir ceza yoktur ve ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta değişiklik yapabilirsiniz. “İşleriniz” iniz çok yüksek veya çok düşük olduğunda yanlış sözleşmeye takılmayacaksınız.


5. Ayda bir ödeme

Muhasebenizi basitleştirin ve sürprizleri ortadan kaldırın. Programımız tüm servis, parça, sarf malzemeleri ve finans masrafları içermektedir.


Yazıcı Teknik Servis

6. Bu bizim sorunumuz

Tüm servisler dahil, bu yüzden herhangi bir sorun varsa çözüyoruz. Pahalı bir parçaya ihtiyacı varsa, değişimi biz yapıyoruz. Eğer düzeltilemezse, makinenizi değiştireceğiz.


 

7. Kopya sayısına göre ihtiyaçlar karşılanır.

Özel bir etkinlik için veya kısa süreli olarak fotokopi almanız mı gerekiyor? Bir yıl, bir ay hatta bir gün için fotokopi kiralayacağız.


35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Instant Call/Arama

(0532) 294 83 13

bottom of page